Seksionet tematike

ST01. Sfera publike, komunikimi, kultura dhe arti

Drejtuesit:

Kozeta HOXHA; Arber TALELLI

 

ST02.Popullsia dhe migrimi

Drejtuesit:

Matilda LIKAJ; Besim GOLLOPENI;

 

ST03. Arsimi dhe sporti

Drejtuesit:

Fatbardha GJINI; Ledia KASHAHU

 

ST04. Studime politike dhe çështje ligjore

Drejtuesit:

Afrim KRASNIQI; Juventina NGJELA

 

ST05. Feja, sjellja kolektive dhe lëvizjet sociale

Drejtuesit:

Enkelejda CENAJ; Kalie KËRPAÇI

 

ST06. Martesa, familja dhe komuniteti

Drejtuesit:

Aurela BOZO; Daniela MEÇE;

 

ST07. Integrimi dhe globalizimi

Chairs:

Labinot KUNUSHEVCI; Fabiola ELEZAJ

 

ST08. Studime mbi fëmijërinë, rininë dhe çështjet gjinore

Drejtuesit:

Ermira HOXHA; Elida CENA

 

ST09. Puna, profesionet dhe organizimi

Drejtuesit:

Eralda ZHILLA; Ardita HYSA REÇI

 

ST10. Studime  teorike, rajonale, krahasuese dhe  historike

Drejtuesit:

Sunaj RAIMI; Irena NIKAJ

 

ST11. Devijimi, kriminologjia, shëndeti publik dhe siguria

Drejtuesit:

Eglantina Dervishi; Marsida KRASNIQI

 

ST12. Marrëdhëniet etnike, nacionalizmi, të drejtat e njeriut

Drejtuesit:

Nevila KOCOLLARI; Rudina HOXHA

 

ST13. Mjedisi, ekonomia dhe zhvillimi

Drejtuesit:

Luan SHAHOLLARI; Alba KRUJA

 

ST14. Shkenca, teknologjia dhe inovacioni

Drejtuesit:

Jonida LAMAJ; Eglantina HYSA (LAÇI)

 

ST15. Seksioni i Studentëve

Drejtuesit:

Borana KAÇI;  Afrime ALIAJ